Utilizați serviciul nostru de plată online pentru a plasa depozite de garanție sau pentru a efectua plăți prin Visa sau MasterCard sau AMEX sau consultați informațiile de mai jos privind transferul bancar electronic și alte informații pentru licitații specifice.

Depuneți o garanție de licitație

Depuneți garanția de licitație prin transfer bancar sau carte de credit:

* Suma garanției va fi blocată pe cartea dumneavoastră de credit. Aflați mai multe...

Efectuaţi o plată

Efectuați o plată prin transfer bancar sau carte de credit:

*Pentru plățile cu carte de credit se aplică un comision iClosing de 2,95%. Aflați mai multe...

Informații privind depozitul de garanție și condițiile de plată

Regulile și metodele privind depozitele și plățile depind de locația licitației și de istoricul dumneavoastră de licitație cu Ritchie Bros.

Selectați locația licitației pentru informații despre condițiile specifice privind depozitele și plățile.

Australia
Canada
China
Europa
Japonia
Mexic
Noua Zeelandă
Panama
Regatul Unit
Statele Unite
Emiratele Arabe Unite

Serviciile de plată online sunt oferite de Paysafe.

Paysafe deține un site securizat pentru procesarea tranzacțiilor cu carte de credit efectuate prin serviciul de plată online oferit de Ritchie Bros. iClosing, asociat al Paysafe, prestează servicii de custodie pentru astfel de tranzacții și oferă companiei Ritchie Bros. garanția efectuării plății. Ritchie Bros. nu procesează tranzacții cu cărți de credit și nu primește sau nu stochează informații privind cărțile de credit.

Mai multe detalii despre garanții și plăți cu carte de credit

  • Garanțiile și plățile se pot efectua cu cărţi de credit Visa sau MasterCard sau AMEX.
  • Cărțile de credit pot fi folosite pentru a plasa un depozit de garanție la orice licitație Ritchie Bros. din întreaga lume.
  • Plățile cu carte de credit pentru achiziţiile efectuate în cadrul licitației nu pot depăși 10.000 în moneda licitației (sau 1.000.000 de yeni japonezi)
  • Cărțile de credit pot fi folosite pentru a efectua plăți la licitațiile din SUA, Canada, Panama, Mexic, Australia, Japonia, Dubai și din majoritatea țărilor din Europa.
  • Serviciu disponibil în: engleză și franceză
  • Depozitele de garanție trebuie plasate cu cel mult două (2) zile înainte de licitație. Suma va rămâne blocată pe cartea dumneavoastră de credit timp de maxim 5 zile în Canada și SUA și maxim 45 de zile în afara Canadei și a SUA. Pentru mai multe informații, contactați banca dumneavoastră.
  • O autorizație sau o retenție a garanției de licitație nu presupune retragerea sumei respective de pe cartea dumneavoastră de credit, însă implică folosirea unei porțiuni din limita dumneavoastră de credit. Nu există comisioane de serviciu pentru depunerea garanției prin carte de credit.
  • Aveți la dispoziție o perioadă de șapte (7) zile de la încheierea licitației pentru a plăti integral cumpărăturile efectuate. În cazul în care Ritchie Bros. nu primește plata integrală în termen de șapte (7) zile de la încheierea licitației, suma ar putea fi retrasă automat de pe cartea dumneavoastră de credit, aplicându-se un comision de serviciu iClosing de 2,95% pentru tranzacție. Titularul cărții de credit este răspunzător pentru orice comisioane sau taxe de schimb valutar.
  • Notă: se va percepe o taxă de servicii iClosing de 2,95% pentru toate plățile efectuate prin serviciul de plată online.

Fiecare articol se vinde la licitațiile Ritchie Bros. „așa cum este, acolo unde este". Toate vânzările sunt definitive și nicio vânzare nu se anulează. Nu există rambursări, iar plățile cu carte de credit nu pot fi revocate.

Plasați un depozit de garanție prin carte de credit

Efectuați o plată

Contactați serviciul pentru clienți

Pentru a contacta un reprezentant al serviciului pentru clienți, sunați la:

SUA și Canada
1.800.211.3983
Europa
+31.765.242.600
Orientul Mijlociu
+971.4.812.0600
Internațional
+1.778.331.5939

Sau trimiteți-ne un e-mail pentru a solicita asistență.