Ofertele prin mandat sunt o bună alternativă dacă doriți să licitați pentru două articole vândute în același timp sau dacă trebuie să ofertați dintr-un loc îndepărtat, fără conexiune stabilă la internet.

 1. Înregistrați-vă pentru ofertare la sediul de licitație

  Înregistrarea începe cu câteva zile înaintea licitației. You will need to present photo ID (e.g. identity card, passport or driver's license); you may need to place a refundable bid deposit.

 2. Plasați o ofertă personal sau telefonic

  Puteți plasa o ofertă prin mandat din momentul în care licitația este inclusă în catalog, de obicei cu două, până la cinci zile înainte de licitație sau în ziua licitației. Completați formularul de ofertă prin mandat și trimiteți-l personal sau electronic.

  Atenție: oferta minimă prin mandat pe care o acceptăm la telefon este de 10.000 în moneda licitației sau 1.000.000 JPY în Japonia.

 3. Noi plasăm oferte pentru dumneavoastră

  Noi plasăm oferte pentru dumneavoastră până la, inclusiv, suma maximă pe care o indicați. Articolul va fi cumpărat la cea mai mică ofertă posibilă.

 4. Aflați dacă sunteți cel mai bun ofertant

  Dacă oferta dumneavoastră este cea mai mare atunci când adjudecătorul anunță „vândut!", articolul vă va fi vândut dumneavoastră. Dacă ați plasat o ofertă prin mandat la telefon, vă vom contacta prin telefon pentru a vă informa cu privire la prețul de vânzare. Dacă sunteți la un sediu de licitație, vizitați sau sunați la ghișeul de înregistrare și vă vom spune dacă oferta dumneavoastră a fost cea mai mare.

 5. Plătiți și ridicați cumpărăturile

  După licitație veți primi o factură prin e-mail sau la ghișeul de înregistrare. După achitarea integrală a facturii, vă puteți ridica cumpărăturile și le puteți utiliza!

More bidding options

In person at the auction site

Anyone can register and bid in person at our live auctions.

Bidding online in real time

Bid online at any Ritchie Bros. auction around the world.

In a Timed Auction

Check our website, the auction brochure or your auction day listing catalog to find out if items are being sold by Timed Auction.

Întrebări? Contactați serviciul pentru clienți

SUA și Canada 1.800.211.3983

Europa +31.765.242.600

Orientul Mijlociu +971.4.812.0600

Internaţional +1.778.331.5939