Afișare Conținut Web

Plafoane de licitaţie şi garanţii

Înregistrarea la licitaţie este gratuită, indiferent dacă licitaţi în persoană, pe Internet sau prin mandatar.

În funcţie de istoricul dumneavoastră de ofertare şi de locaţie, vi se poate solicita să depuneţi o garanţie rambursabilă echivalentă cu 25 % din plafonul dumneavoastră de ofertare.

Plafonul dumneavoastră de ofertare reprezintă suma maximă pe care o puteţi cheltui.

 

Ritchie Bros. oferă mai multe modalităţi de creştere a plafonului de ofertare:

Verificaţi-vă contul

Conturile online verificate pot fi eligibile pentru un plafon de ofertare de 25.000, fără a necesita garanţie

Verificare cont

Finanţare

Aplicaţi pentru finanţare de până la 100 % cu 0 $ garanţie la Ritchie Bros. Financial Services. Clienţilor aprobaţi pot plasa licitaţii fără garanţie.

Aplicaţi pentru finanţare

Depuneţi o garanţie

Depuneţi o garanţie rambursabilă prin card de credit sau prin transfer bancar, în valoare de 25 % din plafonul de ofertare.

Depuneţi o garanţie

 

Despre garanţii

Normele şi metodele privind garanţia şi plata variază în funcţie de locaţia licitaţiei şi de istoricul dumneavoastră de licitaţii prin intermediul Ritchie Bros.

 

Garanţii prin transfer bancar

Plata garanţiei prin transfer bancar trebuie realizată cu cel puţin două zile bancare înainte de licitaţie. Vizualizaţi conturile de transfer bancar pentru garanţiile de licitaţie.

Garanţii prin card de credit

Aveţi la dispoziţie o perioadă de şapte (7) zile de la încheierea licitaţiei pentru a plăti integral cumpărăturile efectuate. În cazul în care Ritchie Bros. nu primeşte plata integrală în termen de şapte (7) zile de la încheierea licitaţiei, suma poate fi retrasă automat de pe cardul dumneavoastră de credit, aplicându-se un comision de serviciu iClosing de 2,95% pentru tranzacţie. Titularul cardului de credit este răspunzător pentru orice comisioane sau taxe de schimb valutar.

Garanţiile prin card de credit se pot depune prin Visa, prin MasterCard sau prin American Express şi trebuie realizate cu cel puţin 15 minute înainte de a licita online

Garanţiile trebuie depuse cu cel puţin 15 minute înainte de a putea licita online, dar nu mai devreme de două (2) zile înaintea licitaţiei. Suma va rămâne blocată pe cardul dumneavoastră de credit timp de maximum 5 zile în Canada şi în SUA şi maximum 45 de zile în afara Canadei şi în afara SUA. Pentru mai multe informaţii, contactaţi-vă banca.

O autorizaţie sau o retenţie a garanţiei de licitaţie nu presupune retragerea sumei respective de pe cardul dumneavoastră de credit, însă implică folosirea unei porţiuni din plafonul dumneavoastră de credit. Nu există comisioane de serviciu pentru depunerea garanţiei prin card de credit.


Aveţi nevoie de ajutor? Trimiteţi un e-mail la unitatea pentru servicii clienţi sau sunaţi pentru asistenţă

SUA şi Canada: +1.800.211.3983
Europa: +31.765.242.600
Orientul Mijlociu: +971.4.812.0600
Internaţional: +1.778.331.5939