Vânzarea de echipamente mai simplă ca oricând.

Indiferent dacă aveți o companie mare sau mică, Ritchie Bros. vă poate ajuta să vindeți echipamente grele și camioane rapid și ușor. Serviciile noastre integrale înseamnă că noi ne ocupăm de întregul proces de vânzare, astfel încât să vă puteți concentra asupra activității dumneavoastră. Licitațiile Richie Bros. reprezintă o cale simplă, eficientă și fără complicații de a obține cele mai mari venituri din vânzări.

Motive pentru a vinde prin Ritchie Bros.

 1. Servicii integrale

  Ne ocupăm de toate aspectele: depozitarea echipamentelor, comercializare pe piaţa globală, informarea cumpărătorilor, organizarea licitației, colectarea încasărilor în numele dumneavoastră și soluționarea problemelor post-vânzare.

 2. Siguranța vânzării

  Fiecare articol este vândut celui mai bun ofertant în ziua licitației, iar dumneavoastră primiți banii în 21 de zile.

 3. Acces la cumpărători de pe piața globală

  Veți avea acces la mii de cumpărători calificați din întreaga lume prin rețeaua noastră de reprezentanți din peste 25 de țări, prin strategia multilingvă de comercializare și procesul de ofertare la sediu și online (în 7 limbi).

 4. Venituri maxime din vânzări

  Atragem cumpărători competitivi din zone cu cerere ridicată, astfel încât dumneavoastră veți obține cele mai mari venituri din vânzări. Majoritatea cumpărătorilor de la licitațiile noastre sunt utilizatori finali dispuși să plătească de obicei mai mult pentru a obține echipamentele de care au nevoie.

 5. Peste 60 de ani de expertiză în industrie

  Timp de peste 60 de ani am ajutat clienții să vândă cu succes echipamente. O întreagă echipă de experți vă stă la dispoziție - vânzări, marketing, servicii pe internet, servicii pentru clienți, contabilitate și multe altele.

 6. Opțiuni de vânzare și contract flexibile

  Vă oferim opțiuni de predare flexibile, incluzând contracte de comision, de garanție și de vânzare integrală.

  Puteți să vindeți echipamentele dumneavoastră la o licitație obișnuită la unul din cele peste 40 de sedii permanente; organizăm și licitații cu servicii integrale la sediul dumneavoastră sau într-un loc închiriat în apropiere de sediul dumneavoastră. De asemenea, organizăm zeci de licitații agricole pe întreg teritoriul Canadei în fiecare an. Aflați mai multe despre licitațiile noastre.

Tom Mastera; Jr. Davis Construction (Orlando, Florida)

Am încercat tot ce se putea, însă impresia noastră este că Ritchie Bros. ne oferă într-adevăr cea mai bună valoare pentru banii noștri.

Tom Mastera; Jr. Davis Construction (Orlando, Florida)

În calitate de manager de echipamente, cu douăzeci de ani de experiență, Tom Mastera a recurs la numeroase metode pentru a vinde utilaje.

Informații și sfaturi pentru a vă ajuta să vindeți

10 întrebări pentru a vă putea decide asupra celei mai bune modalități de a vinde utilaje.

Dacă doriți să vindeți utilaje, există numeroase opțiuni la dispoziția dumneavoastră: licitații, vânzări private, distribuitori, comisionari și multe altele. Astfel, alegerea unui mod de vânzare poate fi o sarcină copleșitoare. Aceste întrebări vă pot ajuta să decideți care este cea mai potrivită opțiune pentru dumneavoastră.

5 modalități de maximizare a rezultatelor atunci când vindeți utilaje utilizate.

În fiecare an, zeci de mii de persoane aleg să vândă utilaje utilizate la licitațiile Ritchie Bros. fără preț minim. Acestea știu că se pot baza pe siguranța vânzării ¬- fiecare articol este vândut celui mai bun ofertant în ziua licitației, iar noi le permitem să obțină valoarea de piață globală pentru bunurile lor. Vă prezentăm cinci recomandări pentru a vă maximiza veniturile.

Sunteți interesat să vindeți?

Contactați-ne pentru o evaluare gratuită, fără obligații.

+1.778.331.5939     Pentru început, contactați-ne