Afișare Conținut Web

Plăţi

Ritchie Bros. oferă mai multe modalităţi de plată pentru achiziţii:

  • Beneficiaţi de finanţare de până la 100%, 0 $ garanţie şi nicio plată în primele 90 de zile* sau de o gamă de opţiuni de leasing de la Ritchie Bros. Financial Services.
  • Efectuaţi o plată prin transfer bancar. Vizualizaţi conturile de transfer bancar pentru efectuarea plăţilor.
  • Efectuaţi o plată prin card de credit. Utilizaţi serviciul nostru de plată online pentru a efectua plăţi pentru achiziţii prin Visa sau prin MasterCard sau prin AMEX. Pentru toate plăţile cu card de credit se aplică o taxă pentru servicii iClosing de 2,95 %
  • Setaţi un curs valutar preferat pentru achiziţiile internaţionale în licitaţii şi plătiţi în valuta proprie, folosind Ritchie Bros. Financial Services Currency Exchange. (disponibil momentan la achiziţiile efectuate la licitaţii din SUA şi din Canada)
  • Momentan nu acceptăm EFT

Plătiţi pentru cumpărăturile realizate pe Internet


Despre plăţi

Regulile şi metodele de plată depind de locul licitaţiei

 

Fiecare articol se vinde la licitaţiile Ritchie Bros. „ca atare, acolo unde se află". Toate vânzările sunt definitive şi nicio vânzare nu se anulează. Nu există rambursări, iar plăţile cu card de credit nu pot fi revocate.

În cazul în care Ritchie Bros. nu primeşte plata integrală în termen de şapte (7) zile de la încheierea licitaţiei, suma ar putea fi retrasă automat de pe cardul dumneavoastră de credit, aplicându-se un comision de serviciu iClosing de 2,95% pentru tranzacţie. Titularul cardului de credit este răspunzător pentru orice comisioane sau taxe de schimb valutar.

Plăţile cu card de credit pentru achiziţiile efectuate în cadrul licitaţiei nu pot depăşi 10.000 în moneda licitaţiei (sau 1.000.000 de yeni japonezi)


Aveţi nevoie de ajutor? Trimiteţi un e-mail la unitatea pentru servicii clienţi sau sunaţi pentru asistenţă

SUA şi Canada: +1.800.211.3983
Europa: +31.765.242.600
Orientul Mijlociu: +971.4.812.0600
Internaţional: +1.778.331.5939