Afișare Conținut Web

Există două moduri excelente pentru a oferta online la licitaţiile în direct Ritchie Bros.:
pe computer sau pe un dispozitiv mobil

Download on the App StoreGet it on Google Play

(disponibilă momentan în engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă) 
Căutare

Căutare

Găsiţi echipamentul de care aveţi nevoie
de la fabricanţii în care aveţi încredere

Găsire licitaţii

Găsire licitaţii

Înregistraţi-vă pentru licitaţii fără
preţ de pornire din întreaga lume.

Urmărire echipament

Urmărire echipament

Primiţi actualizări despre echipamentul
care vă interesează.

Ofertare în direct

Ofertare în direct

Ofertaţi în timp real,
indiferent unde vă aflaţi.

Afișare Conținut Web

  1. Creaţi un cont gratuit şi înregistraţi-vă pentru ofertare.

    Mai întâi, creaţi un cont online gratuit pe site-ul nostru web, apoi conectaţi-vă în aplicaţia de mobil pentru a vă înregistra pentru ofertare. În ziua licitaţiei, găsiţi licitaţia dvs. în aplicaţie şi apăsaţi „Enter Auction" (Intră în licitaţie). Reglaţi volumul pe dispozitivul dvs. pentru a auzi adjudecătorul acceptând oferte în timp real.

  2. Pregătiţi-vă să ofertaţi

    Selectaţi articolul pentru care doriţi să ofertaţi. Acest lucru va activa butonul de ofertare. Când faceţi clic pe „Bid" (Ofertare), va fi afişat mesajul „Bid Accepted – You're On" (Ofertă acceptată – aţi intrat în joc) şi oferta dvs. va fi transmisă imediat adjudecătorului. Dacă cineva plasează o ofertă mai mare, va fi afişat mesajul „Outbid – Bid Again" (Ofertă depăşită - ofertaţi din nou).

  3. Vândut! Urmăriţi mesajul de pe ecran

    Ofertarea continuă până când nu se mai plasează oferte. Dacă oferta dvs. este cea mai mare atunci când adjudecătorul anunţă vânzarea, va fi afişat pe ecranul dvs. mesajul „Sold to You!" (Vândut dvs.!). După licitaţie veţi primi o factură prin e-mail. După achitarea integrală a facturii, vă puteţi ridica achiziţiile şi le puteţi pune la treabă!

Înţelegerea grupurilor alese

Articolele sunt vândute în funcţie de numărul de lot. Uneori, articolele similare sunt vândute ca grup ales (primul lot din grup va fi afişat în zona imaginii principale). Cel mai bun ofertant pentru un grup ales alege unul sau mai multe loturi la preţul de ofertare câştigător. Loturile rămase din grupul ales sunt oferite la acelaşi preţ ofertantului clasat următorul, apoi celorlalţi ofertanţi. Dacă există articole rămase nevândute, adjudecătorul va deschide din nou ofertarea pentru unităţile rămase. Dacă licitaţi pentru un grup ales, selectaţi caseta de validare din dreptul primei dvs. alegeri. Alegeţi un singur lot, chiar dacă doriţi să cumpăraţi mai mult de un singur articol din grup; puteţi cumpăra mai multe atunci când preţul este stabilit şi ofertarea se opreşte.