Este simplu să vă înregistrați pentru a oferta online la licitațiile Ritchie Bros. în direct

Puteți oferta online în timp real la orice licitație Ritchie Bros. din întreaga lume. Serviciul nostru de ofertare online este simplu de utilizat pe PC-uri sau Mac-uri, fiind disponibil în următoarele limbi: Engleză, Spaniolă, Franceză, Germană, Italiană și Chineză.

 1. Licitarea online este ușoară. Puteți să ascultați adjudecătorul, să vizualizați imagini și descrieri ale fiecărui articol în momentul vânzării și să plasați oferte, toate acestea în timp real. Puteți să plasați oferte, inclusiv la mai multe licitații în mai multe ringuri! Vizualizați interfața noastră de licitare online, sau citiți etapele procesului de licitare mai jos:

 2. Creați un cont gratuit

  Înainte de a vă înregistra și de a licita, trebuie să creați un cont și să activați licitarea online. Este rapid și gratuit. Aflați cum să creați un cont.

 3. Înregistrați-vă la următoarele licitații

  Trebuie să vă înregistrați online la fiecare licitație pentru care doriți să plasați oferte online. Asigurați-vă că vă înregistrați cu câteva zile înainte de licitație. Vi s-ar putea solicita un depozit de garanție rambursabil. Aflați cum să vă înregistrați .

 4. Plasați oferte online în timp real în ziua licitației

  În ziua licitației, reveniți la pagina noastră web și conectați-vă la contul dumneavoastră. Găsiți licitația la care v-ați înregistrat la Start sau tabela Licitații sau la Înregistrări, în secțiunea Contul meu, apoi dați click pe Licitați acum!

 5. Urmăriți procesul de licitare

  În vederea deschiderii ofertelor pentru fiecare lot, adjudecătorul propune un „preț de cerere" inițial. Dacă nimeni nu dorește să liciteze pentru acel preț, adjudecătorul îl reduce până când cineva face o ofertă inițială („prețul de licitare"). Veți vedea oferta actuală și prețurile de cerere pe ecranul computerului dumneavoastră. Prețul de cerere este afișat pe butonul dumneavoastră de licitare. Aceste numere sunt actualizate în timp real, astfel încât puteți urmări licitația ca și cum ați participa personal la sediu.

 6. Vizualizați lotul curent

  Adjudecătorul va anunța numele și numărul de lot al fiecărui articol, înainte de deschiderea ofertelor. Veți observa în partea superioară din stânga a interfeței de licitare numărul lotului, o fotografie și alte detalii ale articolului în curs de vânzare.

  Dacă sunteți cel mai bun ofertant atunci când un grup „la alegere" este vândut, adjudecătorul vă va oferi opțiunea de a cumpăra unul sau mai multe  loturi disponibile, la același preț. După aceea, loturile rămase vor fi oferite celui de-al doilea ofertant cu cel mai mare preț. Dacă rămân loturi nevândute, licitarea începe din nou.

 7. Activați butonul de licitare

  Următorul lot aflat la vânzare va apărea în dreptul unei casete de selectare în zona selecției loturilor, în partea dreaptă a ecranului. Dacă doriți să plasați o ofertă pentru articolul respectiv, dați click pe caseta de selectare pentru activarea butonului de licitare.

  Articolele similare sunt uneori oferite în cadrul unui grup „la alegere". În acest caz, mai multe loturi vor fi listate în zona de selecție a loturilor. Dacă sunteți interesat să licitați pentru unul sau mai multe articole din grupul „la alegere", bifați caseta de selectare din dreptul primei alegeri. Selectați un singur lot, chiar dacă doriți să achiziţionaţi mai mult de un articol din grup.

 8. RB preBid lucrează pentru dumneavoastră

  Dacă trebuie să vă îndepărtați de calculator, puteți plasa un preBid pentru articolele care încă nu au fost scoase la vânzare, iar Ritchie Bros. va oferta în numele dumneavoastră. Funcția preBid vă permite să stabiliți prețul maxim pentru un lot înainte de începerea ofertării, iar sistemul va plasa oferte pentru dumneavoastră până la plafonul pe care l-ați stabilit. Găsiți lotul care vă interesează și dați click pe pictograma plus din coloana preBid pentru a crea oferta. Veți primi un e-mail de notificare indicând dacă oferta dumneavoastră a fost câștigătoare.

 9. Plasați ofertele dumneavoastră

  Puteți licita din momentul în care ați bifat caseta de selectare a lotului pentru a activa butonul de licitare. Dacă doriți să plasați o ofertă la prețul actual de cerere, dați click pe butonul de licitare. Va apărea mesajul „Ofertă acceptată – Sunteți conectat". Oferta dumneavoastră va fi transmisă imediat adjudecătorului.

 10. Vândut dumneavoastră!

  Când nu se mai plasează alte oferte, adjudecătorul va anunța că un articol a fost „vândut"! Dacă sunteți ofertantul câștigător, un mesaj cu mențiunea „Vândut dumneavoastră!" va apărea pe ecran. Felicitări! Sunteți noul proprietar al lotului respectiv.
  Aflați care sunt licitațiile următoare și înregistrați-vă acum pentru a licita!

More bidding options

In person at the auction site

Anyone can register and bid in person at our live auctions.

Utilizând aplicaţia noastră de mobil

Ofertaţi în timp real cu dispozitivul dvs. mobil, de oriunde, în orice licitaţie în direct. Aplicaţia noastră acceptă 5 limbi – engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă.

Întrebări? Contactați serviciul pentru clienți

SUA și Canada 1.800.211.3983

Europa +31.765.242.600

Orientul Mijlociu +971.4.812.0600

Internaţional +1.778.331.5939

Cerințe de sistem pentru ofertarea online

Hardware - cerințe minime

 • Viteza CPU 1GHz
 • 2GB RAM (4GB pentru Vista)
 • Hard disc 40GB (200MB liberi)
 • Rezoluție ecran: 1024 x 768
 • Placă de sunet (necesară doar pentru audio)
 • Conexiune la Internet (recomandabil de mare viteză)

Tipuri de browsere compatibile

 • Utilizatori Windows: versiunile actuale de IE, Firefox, Chrome
 • Utilizatorii XP: IE8 și versiunile actuale de Firefox, Chrome
 • Utilizatorii Mac OSX și Ios: versiunea actuală de Safari

Dispozitive compatibile

 • Desktop, laptopuri și alte dispozitive mobile cu Adobe Flash
 • Se pot folosi iPad-uri, iPhone-uri, însă nu sunt compatibile cu funcția audio feed.