Căutaţi certificarea stării echipamentului IronClad Assurance pe utilajul pe care doriţi să-l cumpăraţi

IronClad Assurance

Certificarea stării echipamentului IronClad Assurance vă indică faptul că unul dintre inspectorii noştri a cercetat articolul, a făcut fotografii şi a efectuat o inspecţie cuprinzătoare a sistemelor şi componentelor cheie. Ceea ce vedeţi în raportul de inspecţie este ceea ce primiţi la livrarea echipamentului. În cazul în care articolul primit de dvs. nu se află în starea descrisă în raportul nostru de inspecţie, vă rugăm să ne contactaţi în termen de o zi lucrătoare de la primirea articolului. Revendicările litigioase valide vor fi tratate într-o manieră reciproc avantajoasă. Pentru detalii, consultaţi Politica IronClad Assurance.

Pentru întrebări legate de IronClad Assurance sau pentru a depune o revendicare, contactaţi Serviciul Clienţi, la +1.888.433.5426.

Rapoarte de inspecţie

Cumpăraţi cu încredere, ştiind că articolele noastre au fost inspectate complet şi în detaliu de către un expert în domeniu.

Echipă de inspecţie expertă

Echipa noastră de peste 250 de inspectori profesionişti dispune, în medie, de peste 20 de ani de experienţă în echipamente şi urmează o metodă de evaluare standardizată, sigură şi consecventă.

Rapoarte de încredere

Rapoartele noastre includ clasificări şi comentarii asupra sistemelor şi componentelor cheie, rezultate ale testelor funcţionale şi numeroase fotografii. Pentru echipamentele la care se aplică, vom include şi analiza de laborator pentru uleiul şi fluidele din componentele şi sistemele principale, referitoare la agenţi contaminanţi şi metale de uzură.

Cumpăraţi cu încredere

Cu IronClad Assurance, puteţi avea încredere că ceea ce vedeţi în raportul de inspecţie este ceea ce primiţi la livrarea echipamentului.