Licitarea și cumpărarea la licitațiile Ritchie Bros. fără preț de pornire sunt ușoare, mai ales dacă urmați aceste etape în prealabil.

 1. Găsiți echipamentele, camioanele sau bunurile imobiliare pe care doriți să le cumpărați

  Cel mai bun loc pentru a începe căutările este site-ul nostru web. Puteți căuta o anumită piesă sau un tip de echipamente, puteți consulta catalogul în întregime pentru o anumită licitație sau clasifica rezultatele în funcție de industrie sau de locația licitației. Publicăm fotografii și detalii despre aproape toate echipamentele și bunurile imobiliare comercializate pe rbauction.com, însă nu ezitați să contactați sediul licitației pentru mai multe detalii.

  Sunteți interesat să primiți informații despre licitațiile următoare? Creați un cont și vă vom trimite actualizări prin e-mail sau broșuri color de licitație prin poștă.

 2. Testați, verificați și comparați utilajele

  Ar trebui să aveți încredere atunci când plasați oferte în ziua licitației, de aceea expunem echipamentele la sediile noastre de licitație securizate și protejate de garduri cu trei săptămâni înainte de licitație. Puteți testa, verifica și compara utilajele de la mai mulți proprietari, toate acestea într-un singur loc, fără a fi necesar să vă bazați pe rapoartele de inspecție întocmite de un terț. Dacă doriți o a doua opinie, trimiteți mecanicul dumneavoastră sau alt specialist pentru a verifica echipamentele în numele dumneavoastră. De asemenea, vă oferim acces liber la toate rapoartele de întreținere sau manualele disponibile.

  Ritchie Bros. nu oferă garanții pentru articolele vândute. Totul se vinde „așa cum este, acolo unde este".

 3. Căutați prețurile de vânzare ale echipamentelor similare

  Licitațiile noastre sunt exclusiv fără preț de pornire, fără oferte minime de licitare sau prețuri minime. Nu suntem noi cei care fixează prețurile, ci ofertanții. Nu știți sigur ce ofertă să plasați? Creați un cont de bază gratuit pe internet pentru a avea acces la prețurile de vânzare din ultimii doi ani la licitațiile Ritchie Bros. Dacă aveți deja un cont, selectați fila Rezultate Licitații din secțiunea ARTICOLE ȘI ECHIPAMENTE pentru a găsi articolele similare vândute la licitațiile recente. După aceea apăsaţi tabul Auction Re$ults pentru a începe căutarea.

 4. Înregistrați-vă pentru a licita personal, pe Internet sau prin mandat

  Dacă ați găsit un articol pe care doriți să-l cumpărați, înregistrați-vă pentru a plasa oferte la acea licitație. Nu uitați: fiecare articol este vândut în ziua licitației. Dacă nu vă înregistrați pentru a licita, veți pierde ocazia de a cumpăra. Înregistrarea este gratuită. Puteți licita personal, pe Internet sau prin mandat, deci puteți participa la licitațiile din întreaga lume.

  Aflați mai multe detalii despre

  online-onsite-bidding

Opțiuni de licitare comode

În persoană la sediul de licitație

Oricine se poate înregistra și oferta în persoană la licitațiile noastre în direct.

Licitarea pe Internet în timp real

Ofertați online la orice licitație Ritchie Bros. din întreaga lume.

Prin mandat

Plasați o ofertă prin mandat dacă doriți să licitați pentru două articole care se vând în același timp.

La o licitație programată

Consultați site-ul nostru web, broșura licitației sau catalogul detaliat din ziua licitației pentru a afla dacă se vând articole prin licitația programată.

Utilizând aplicaţia noastră de mobil

Ofertaţi în timp real cu dispozitivul dvs. mobil, de oriunde, în orice licitaţie în direct. Aplicaţia noastră acceptă 5 limbi – engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă.